Uslovi korišćenja

Početna : Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Dobrodošli na sajt www.mamibebe.rs!

Kroz ove uslove korišćenja želimo da Vam predstavimo naše društvo, delatnost kojom se bavimo i način na koji pružamo naše usluge. MAMI BEBE DOO je privredno društvo koje se bavi pretežno kupoprodajom na daljinu prizvoda namenjenih bebama i deci.

Poslovni podaci:

Adresa sedišta: Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 10i/2/22,

MB: 21663999,

PIB: 112391802,

Elektronska pošta: studio@mamibebe.rs

Ovi uslovi korišćenja zajedno sa Opštim uslovima poslovanja, Politikom privatnosti koja obuhvata i Politiku upotrebe kolačića predstavljaju Ugovor koji se primenjuje na Vas kao posetioca, odnosno korisnika našeg sajta. Sve informacije koji se odnose na prikupljanje ličnih podataka i kolačiće možete pročitati klikom na ove linkove, ili klikom na linkove koji se nalaze na dnu sajta.

U slučaju da u ovim Uslovima pronađete navode sa kojima se ne slažete, i uslove na koje ne želite da pristanete, molimo Vas da odmah prestanete da koristite naš sajt.

Svrha ovog sajta je da svim zainteresovanim posetiocima/kupcima pružimo informacije o delatnosti kojom se bavimo, o proizvodima koje imamo u ponudi, o njihovim cenama, eventualnim pogodnostima i načinu na koji nas možete kontaktirati. Prema tome, naš sajt je prezentacionog karaktera ali preko sajta se može izvšiti i online kupovina prezentovanih proizvoda. Nakon postizanja saglasnosti oko svih detalja i uslova kupoprodaje pristupićemo zaključenju ugovora, sa čijim odredbama će u celini kupci biti upoznati pre samog zaključenja. Ukoliko želite da saznate više podataka o uslovima pod kojima možete izvršiti kupovinu posetite našu stranicu “Opšti uslovi poslovanja” koja sadrži sve informacije o prozvodima namenjenim za prodaju, cenama, načinu plaćanja, isporuci i slično.

Intelektualna svojina

Ovaj sajt predstavlja vlasništvo MAMI BEBE DOO. Svi sadržaji koji su na njemu (tekstovi, slike, logoi i ostali materijali), predstavljaju autorsko pravo ili vlasništvo našeg društva ili se na sajtu koriste uz odgovarajuće dozvole vlasnika/nosioca prava. S obzirom na navedeno, bez naše pisane saglasnosti, nije dozvoljeno korišćenje navedenog materijala, u celini ili u delovima, kao što nije dozvoljena ni upotreba našeg imena i logoa, ukoliko je u suprotnosti sa ovim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Linkovi prema sajtovima trećih lica

Naš sajt sadrži liknove prema sledećim trećim licima:

Navedeni sajt ima svoje uslove korišćenja i politiku privatnosti, koji se mogu značajno razlikovati od naših. Mi nemamo kontrolu nad tim sajtovima i ne snosimo bilo kakvu odgovornost kako za dostupnost tih sajtova, tako ni za uslove korišćenja i politiku postupanja sa podacima o ličnosti koji se primenjuju na njihove posetioce i korisnike. Kako biste se informisali o uslovima korišćenja ovog internet sajta i njegovom politikom privatnosti, morate posetiti njegovu internet stranice.

Postavljanje linka prema trećem sajtu vrši se isključivo u cilju lakšeg povezivanja sa našom instagram stranicom ali to ne znači da mi reklamiramo ovaj sajt ili preporučujemo i podržavamo korišćenje drugih proizvoda i usluga koje ovaj sajt nudi.

Izmena uslova korišćenja sajta i sadržine sajta

Ovi uslovi korišćenja se u skladu sa potrebama mogu menjati.

Pored uslova korišćenja, zadržavamo pravo da promenimo i sadržinu određenih delova sajta kao i da ga, takođe po potrebi, ažuriramo zbog čega se može desiti da sajt posetiocima bude privremeno nedostupan.

Izuzeće od odgovornosti

MAMI BEBE DOO redovno ažurira informacije na sajtu, ali je bez obzira na to moguće da se informacije u međuvremenu promene, zbog čega je potrebno da pre korišćenja sajta iznova pročitate ove uslove korišćenja.

Kontaktirajte nas!

Za sva pitanja i nedoumice koje imate u odnosu na uslove koriščenja ovog sajta stojimo vam na raspolaganju! Budite slobodni i kontaktirajte nas putem mail- a – studio@mamibebe.com.

Rešavanje eventualnih sporova

Za sve eventualne sporove koji proisteknu iz krišćenja našeg sajta biće nadležan stvarno nadležan sud u Beogradu.

X